Over Ons


Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Raimond van Geffen en heb 28 jaar lang leidinggevende functies gehad en directiefuncties bekleedt. In 2015 vond ik het tijd om voor mijzelf te gaan werken, omdat mij op viel dat bij meerdere bedrijven er wat betreft de HR het een en ander verbetert kon worden. Ook de communicatie naar de werknemers liet vaak te wensen over. Werving & selectie , salariëring, etc. waren echt aan verbetering toe.


Vanuit dat standpunt heb ik Payroll for You opgestart en mij alleen toegelegd op Payroll. Inmiddels zijn wij een 5-tal succesvolle jaren verder en zijn wij nog steeds sterk groeiende.

Personeelsdiensten For You


Wij hebben vanaf 1 januari 2020 onze naam veranderd, omdat de vraag uit de markt veel breder is dan alleen Payroll. Gaan wij op een breder perspectief inzetten. Op dat moment is Edwin van Geffen toegetreden tot de directie om de diensten die wij vanaf dat moment aan gaan bieden ook waar kunnen maken. Vanaf dat moment zijn wij Personeelsdiensten for You gaan heten met een compleet pakket aan servicediensten. Ook zijn wij vanaf dat moment een nieuwe locatie betrokken aan de Graafseweg 243 te Nijmegen. Om de groei die er gerealiseerd wordt te kunnen handhaven.


Edwin van Geffen heeft ook een ruime ervaring op leidinggevende functies, waaronder een aantal directie functies bij retail bedrijven. Ook hij zag dat de veranderende wereld ook een andere benadering nodig heeft.
Persoonlijk contact en ontzorgen daar ga je groot mee worden !
Dit is voor mij een bevestiging dat wij de goede weg zijn ingeslagen. Onze missie is ONTZORGEN. Wij willen de bedrijven die wij bedienen, assisteren van A tot Z. Dit kan op velen vlakken. Payrolling, Detacheren en Uitzenden, Werving & Selectie, interim opdrachten en natuurlijk ook advies.
Wij verlenen passend maatwerk, waardoor je niet stil hoeft te staan bij HRM aangelegenheden. Je aandacht op groei voor je bedrijf, waar wij de aandacht op het personeel houden. COMMUNICATIE is een belangrijk aspect waar wij garant voor staan.